Здраве

Зелено кафе – мнения, цена, къде да се купуват, купуват сега, отслабване

Зелено кафе Продължи да вземе един цитат от статията от сайта на Американското общество на химиците: И в същото време откъс от Уикипедия: Какво казват лекарите за зелено кафе Резултатите според заявените ефекти: Заключение:

зелено кафе измама?

 • мазнини изгаряне ефекти
 • Anti-клетъчен ефект
 • Абсолютно безопасен за здравето
 • без диета и глад удари
 • Без уморително физически упражнения
 • В дома
 • показва тялото на токсини
 • забележими резултати в кратки срокове

Това е в заглавията на вестниците, които ще излезнат сайтове, които продават зелено кафе (известен още като Green Coffe ). Всичко това много от тях дори се гарантира и обещават да върне парите, ако не сте доволни от ефекта в рамките на един месец. Кой би, обаче, след това намери някой, който да съди за неизплатени задължения, но това е друг въпрос. Право панацея за отслабване и подобряване на здравето, а дори и целулит, ще бъдат премахнати, независимо от това дали сте мъж или жена.

Нека си го кажем, е неоснователно, ако всички тези обещания и къде зелено кафе върху главите ни. Ще вземе информация от сайтовете на дистрибутори на това чудо отвара и проверете официални източници. За да не се направи, няма да бъдат уточнени тези сайтове източници на реклама, но ако искате, можете да Google цитатът за да видите оригинала със собствените си очи.

Такова проучване е всъщност, проведено от Университета в Скрантън, ето един видеоклип, който казва д-р Джо Винсън: Излъчване на живо стрийминг на видео от Ustream

Преди да се пристъпи към демонтаж откритията на д-р Винсън, искам да отбележа, че спонсорира проучването Applied Sciences Храни, Inc. , който е един от най-големите производители и продавачи на зелено кафе в САЩ. Така че, просто бележка, без никаква следа от изследването на корупцията, аз мисля, че тези търговци са мъже на честта, както и за това, което не е отишъл.

Тогава нека да цитат от статията от сайта на Американското общество на химиците:

“хлорогенна киселина са вещества, които се срещат естествено в ябълки, череши, сливи, сушени сливи и други плодове и зеленчуци. Винсън, заедно с Университета в Скрантън в Пенсилвания, посочи, че кафето се дължи на популярността му в употреба , е един от основните източници на тези вещества. ” EM>

А също и откъс от Уикипедия:

Тъй като на този елемент в полза на загуба на тегло, акцентът от продавачи зелено кафе, със същия успех може да продаде екстракти от слънчоглед, боровинки, топола, Apple, слива, и така нататък.

И още по-добре да се пие цикория, която съдържа кофеин, но също така е отчасти вече са известни за нас киселина. И, между другото, температурата на топене на хлорогенна киселина 206-210, това означава, че не всички разновидности на печено кафе се унищожават. По-специално, когато кафяв (195) и нов Англия печено (205 C), че на практика не се унищожава, така че можем спокойно да пият кафе тези Amarok с надеждата да хвърлят тези допълнителни паунда.

Но това откритие не би било достатъчно, за да зелено кафе е получил такава широка публичност и очаквания от обществен интерес. Е трябвало да бъде натискането му по телевизията, както и че е било направено в известния американски сериал “Д-р Оз”.

Те взеха 100 доброволци, половината беше дадена зелена кафе на зърна екстракт капсули, а другата половина с плацебо, т.е. сляпо, но никой не знаеше истинското лекарство, или не. Те не трябва да се промени начина ви на живот и хранене по време на експеримента и да се документира това, което ядем.

След 2 седмици американските crumpets хвърли 55 кг на 100 души. Делът на тези, които пият реалната екстракт имаше 37 кг, а тези, които пият сляпо хвърли 18 кг, съответно. Чистотата на експеримента, разбира се, е повече от съмнително, все пак, тъй диетата преди експеримента не фиксира в експерименталната и по този начин да кажа, че зелено кафе е повлияла повече от нежеланието да се включат допълнително камера, повече от сигурно и не обективен.

Е, че дори и тези, които не пият кафе чудо, отслабнал вече подсказва, че американските дами с наднормено тегло са се опитали да се яде по-малко, и може да се подчертае за това.

EM>

Ами разбира се, че не, всичко в името на научната истина, това е основният приоритет на всички популярни телевизионни шоу.

Какво казват лекарите за зелено кафе?

EM>

Pepper ясно, че линк към тези лабораторни изследвания в следобедните часове с огън, за да не се намери. Ако той се счита за лабораторен експеримент телевизионно предаване …

EM>

Да, безспорен факт! Въпреки това връзката към реалните научни данни, за да се намери не работи, затова нищо да оспори. Логиката на желязо: ако един факт не означава, че тя не може да се оспорва, а ако това е невъзможно да оспори, че всъщност може да се отрече. Thumb нагоре, както се казва. И, разбира се, връзки с много изпитания в различни страни, трябва да разгледаме много сайтове в много търсачки …

EM>

Е, по-точно, на мазнини да влизат в кръвта е необходимо само да се разцепват и следователно хлорогенова киселина ускорява метаболизма на мазнините и не вземат мазнини от тялото, което прави храна с ниско съдържание на мазнини. Той знае всеки човек, който е запознат с основите на обмяната на веществата в човешкия организъм. И какъв е смисълът на богата на мазнини в червата, когато всички депозити на мазнини е подкожна мастна тъкан, която е тази киселина не може да получи?

Да помислим върху текста от сайта, който продава зелено кафе с джинджифил. Те твърдят, че много от зелен чай предотвратява абсорбцията на фолиева киселина, която е необходима за растежа на клетките и да се поддържа имунитет и предотвратява абсорбцията на желязо, което е от съществено значение за образуване на кръв. Като каза, че те все още съветват да се пие 7 чаши на ден. Очевидно в този сайт добри хора не искат …

Всички глупости, защо оскърбяваш мускулна маса, когато е възможно да се развие и укрепи? Като цяло, на стандарта на манипулиране на общественото мнение неоснователни твърдения.

Друга набиране лозунг, който кани всички, които все още имат съмнения просто най-малко се опитват по различни кафе, като няма какво да губят … добре, с изключение на парите, похарчени за това кафе.

Като стана дума за пари, цената на половин килограм на зърно или смляно кафе варира 500-2000 …. сравними разходи с различни разновидности на печено кафе, като единствената разлика е, че зелено кафе продукт, който се прибира в насажденията и печено кафе продукт, който се събира на плантацията, печени и след това продадени. Т.е. зелено кафе-евтино да се произвежда, и често е по-скъпо. Маркетингови трикове от всички страни просто не вдъхват доверие в продукта.

Резултатите за посочените реакции:

 • мазнини изгаряне ефект е лъжа, не горят мазнини и спомага разграждането (чете асимилация).
 • Антицелулитен действие – всички пълен нонсенс, защото целулита е подкожна мазнина и хлорогенова киселина разгражда мазнини в червата. Някои хора препоръчват да се търка зелено кафе в кожата на свещеника срещу целулит, ние ги съветват в отговор рубли главата му, може да допринесе за развитието.
 • Абсолютно безопасни за здравето – една лъжа, всеки продукт, опасен за здравето, в зависимост от дозата, дори и вода може да се пие до смърт, и да пие само с много различни активни вещества и киселини може да бъде много вредно за здравето. Все пак, че поради факта, че той предотвратява абсорбцията на желязо и фолиева киселина.
 • Без диети и глад е да отслабнете и да яде торта, това е наистина мечтата на всички мазнини, но дори и групата акцент върху teleperadach яде по-малко, но не заради прякото ръководство и емоционално напрежение.
 • Без досадно упражнение, без да ги можете да отслабнете, ако просто се яде по-малко.
 • У дома – благодаря ти, че не е необходимо да го пиете в определените за това места, макар че би било по-удобно да се види някой, който купува незабавно да продаде Herbalife и акциите на МММ
 • .

 • Премахва от токсините на тялото – не действителните данни за не е дадено …
 • забележими резултати в краткосрочен план, Да, парите са по-малко ясно, резултатът е доста забележима.

Заключения:

Основният аргумент – на хлорогенова киселина, която разгражда мазнини в червата. Би било хубаво, ако хората биха мазнини само за мазнини, но много по-излишните хора наддаване на тегло от изобилие на бързи въглехидрати (сладкиши, брашно и други храни с висок гликемичен индекс), в която киселината няма ефект. Така че, ако продължите да ядете много от тези продукти и напитки зелено кафе, можете да получите на мазнини, че няма да се спре окончателно.

Има по-евтино и по-полезен източник за получаване на свръх професионалист на хлорогенна киселина е цикория, и няма кофеин и да го тества в продължение на десетилетия в Съветския и постсъветското пространство. Има същия гаден вкус, но използва повече.

Има само един начин да се отървете от излишните мазнини, без никаква вреда за здравето, с балансирана диета и обучение в тяхното физическо възпитание. Други методи, като например дълъг пост, липосукция, хранителни добавки побой на сърцето и обмяната на веществата рано или късно ще се отразят на здравето ви и ще ви водят в кабинета на лекаря.

Не се експериментира върху себе си леви хапчета чудо и се подготви, вдигнете задника от дивана, се движат повече и да яде по-малко нездравословна храна. Ефектът е гарантирано и доказано от милиони индивиди по света по всяко време.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...