Здраве

Кето Диета за Отслабване Преглед

Аз не съм обикновено фен на определени “диети” -I живо с повече от анти-диета мантрата. Обади ми се, измъчен, но думата “диета” има доста негативна конотация тези дни, с “прищявка” и “рестриктивна” обикновено го предходната. Така че, когато имах възможност да се даде нов Keto 360 програма двуседмичен тест д-р на Axe, аз направих някои сериозни копаене на кетогенна диета и дали е здрав.

Ето какво научих за кето диета : На практика сменяте с високо съдържание на въглехидрати диета, която повечето американци са склонни да ядат, за една диета, която е много богата на мазнини (здравословни видове), умерена съдържание на протеин, както и много ниско съдържание на въглехидрати. Идеята е, че промените източника, от който тялото ви получава своята енергия (и изгаряния калории) от глюкоза (от въглехидрати), за да кетони (от мазнини). Тази промяна не се случи след една бронирани кафе, все пак. Това обикновено отнема няколко дни яде по този начин за тялото си, за да достигне до кетоза-къде се опитва да мазнини като свой първи източник на гориво. Там, обаче, тялото ви “ще бъде изгаряне на мазнини през цялото време”, казва д-р брадва. “Това не е от значение, ако работите навън или спи, или това, което правите, вашето тяло продължава да изгаря мазнините в кетоза.”

Въоръжени с 411 за това как кето диета работи, се почувствах насърчавани и освободен. Концепцията се корени в nutrition- и отслабване наука. И от моите първоначални разговори с д-р брадва, ми хареса, знаейки, че кетогенна диета резултати винаги са предназначени да бъдат обвързани със срокове, хранещи се по този начин не е начин на живот, и че има смисъл. Може да сте чували, че диетата, кето е на последно място в САЩ News & World доклад за 2018 списък на най-добрите и най-лошите диети. Докато е поела по този път преди тази новина излезе, щях да се има предвид диетата кето пробвам независимо. Част от критериите за това списък с подредбата е дали диета е устойчив и лесен за проследяване диетата кето е нито, но това не е проектиран да бъде. “Аз не препоръчвам на хората да следват строги кетогенна диета за живота си”, казва д-р брадва. “Аз препоръчвам 30 до периоди от 90 дни, след което се движи в повече от една фаза” колоездене “, където можете да карате в и извън кето.” Д-р брадва признава, че след кето диета ще бъде трудно за повечето хора , тъй като много американци имат диети с високо съдържание на захар, сол и въглехидрати. Но той казва, че потенциалните ползи за повишаване здравето на мозъка, в подкрепа на мускулите и цялостното подобряване на ефективността във фитнеса, в офиса, така и в живота са на стойност пускането в тежката работа. (Само погледнете Keto Diet Резултати Джен Widerstrom Saw 17 дни след това.)

Всичко, което каза, аз бях готов да сложи диетата кето на изпитание-и в седмиците между Деня на благодарността и Коледа, не по-малко. Аз с удоволствие идеята за доказване, че яденето на мазнини не те прави мазнини диета мит, че бих искал да видя умре по-бързо смърт.

на Prep период

Всички нови навици се нуждаят от план. За щастие, имах Keto360 Blueprint (който идентифицира как всичко това щеше да отиде надолу), д-р брадва на мое разположение за всички въпроси, списък с Keto360 одобрен храна и съпруг, който се съгласи да скочи върху две- седмица кето банда с мен. (Изследванията показват, че наличието на система за приятелче ще се увеличи ставката за успех във фитнес, диета, а дори се придържа към новогодишните си е.) И все пак, да седна, за да разбера първата ми седмица на кето диета храна и закуски е обезсърчително. (Side бележка: I знаеше EM> че ако щях да успее в това, че ще трябва да бъде в състояние да си купи обяд щастие, д-р брадва е напълно на борда, като каза, че повечето кафене салата барове. ще има това, което трябва да се създаде кето брашно-голяма салата от спанак със сьомга и авокадо, например.)

Кето ястия изглеждаха толкова тежки и богати на мен, и то просто не е как се използва, за да яде. Плюс това, аз считам себе си flexitarian помисли, така че мисълта за ядене повече месо и по-често, отколкото обикновено би-ми даде пауза. Д-р брадва ме увери, че дори вегетарианци може да потеглям кето диета, ако те планират достатъчно добре. (Веганите могат да го направят.) Това заяви, че е привърженик на животински продукти и червено месо специално, защото на желязото тя осигурява за жените (които са по-податливи на дефицит) и защото може да укрепи енергийната когато въглехидрати липсват. (Това са други неща вегетарианци необходимостта да се запознаете преди Отивате Кето.)

И все пак ми е приятно готвене и аз планирам храна по редовните така или иначе. Със списък кето храна в ръка и съвети от д-р брадва в главата ми, аз попълнено моята количка за пазаруване с близки по размер версии на това, което си купува редовно (ябълки, горски плодове, ядки масло, къдраво зеле), както и много повече месо от всякога имам в кошницата наведнъж (приземен агнешко, пилешко, REAL бекон). Какво липсва? Някои от обичайните ми високо съдържание на въглехидрати артикули, като пълнозърнест английски кифли, портокалов сок, Butternut скуош и тортила чипс.

Докато аз се чувствах доста уверен в способността ми да се намалят на очевидни въглехидрати, се чувствах по-малко сигурен за удвояване на моя мазнини. Това е един аспект на кетогенна диета, която мисля, че много хора не разбират. Кето не е просто диета с ниско съдържание на въглехидрати, това е богата на мазнини диета, също.

мога да се справи с кокосово масло и авокадо добре. Но имаше едно нещо за следващите две седмици, че е задаващата се над мен: на прекъсвания гладно (IF) д-р брадва, вграден в програмата си. (Не всички кето диети включват това.) На Keto360 можете да избирате между три различни прозорци хранене, и аз отидох за най-дълго: обяд до 20:00, което означаваше, че няма да се яде твърда храна до обяд. Имам активна фитнес програма, която се нуждае от гориво (и възстановяване) на регулярна основа, така че е загрижен Аз наистина ще пропусне сутрин ми кисело мляко с плодове и да остави чувство hangry от 10 часа (Да не говорим, някои хранителни професионалисти се чувстват потенциалните ползи от прекъсвания гладно може и да не си струва риска.) д-р брадва ме увери, че не само може да боравя МФ, но това временно глад тялото по този начин ще му позволят да се лекува. “Когато сте гладни за определен период от време, вие всъщност отдаване системите на тялото си напълно почивка и възстановяване.” И той е прав. Именно затова сънят е най-важното нещо за отслабване и здраве, защо има такива неща като красота нощни кремове и защо почивка дни са от решаващо значение за постигане на всяка фитнес цел. Премахването на храна, бързата промяна на клетките, както и ремонт на мускулната сълзи всичко се случи по време на почивка.

Плюс това, не е като да не можех да се хранят тялото ми всичко EM> до обяд. Ниско съдържание на въглехидрати кето напитки като чай, вода, кафе и чай са всички варианти, и д-р брадва предложи добавяне на протеин (като си бульон от кости или колаген протеин на прах), за да ми течности, за да дадем отговор на глада. Така че, през цялото време двамата ми седмици, аз експериментира с костен бульон протеин д-р брадва и колаген протеин, както и неподсладени от неживотински произход млека като бадем и овесени мляко. Ще ти отрежа на ловуване на този: Докато експертно мнение се смесва върху бионаличността на колаген прах и потенциални ползи за здравето, чрез опити и грешки, аз се приземи на кафе с мляко и овесени колагенови пептиди, както е моя сигнал до сутрин варя , Взех някои от Keto Огнезащитни добавки Д-р на Axe сутринта. Те съдържат екзогенни кетони, което е луксозен начин на казвайки бонус кетони тялото ми не произвежда сам по себе си.

С планираните ястия, изследване направено, както и добавки на ръка, бях готов и се вълнувам за това предизвикателство. Ето един откъс от моите двуседмични опит-и диетата кето резултатите, с които е:

Ден 1: Това е 8:15 сутринта и стомахът ми се да ръмжи. Тя знае, че е време за своята закуска, и аз съм го лишава. Аз смесен протеин ми кафе и се затича към вратата. Първата ми мисъл е, че аромата на ванилия е хубаво допълнение към черно кафе. Но към края на термоса, осъзнавам, че без значение как ще го нарежете, ванилия костен бульон протеин кафе не е същото като ванилия блондинка печено с обезмаслено мляко.

Ден 2: Има Геврекчийница-малко от една пресечка от офиса ми. Аз го минавам всеки ден и никога не мисля, че нещо от него. Е, не днес! Миризмата на прясно изпечени всичко гевреци-а е, че вегетарианска крема сирене усетих? -Was се носеше към вратата, докато вървях по допълнително бързо. (Въпреки По-късно разбрах, че има е EM> начин да имат хляб и все още остана в кетоза.)

Ден 3: Уморен съм AF. Като вид уморен, когато сте толкова изтощен, че трябва да се използва лявата си ръка, за да се вдигне дясната си ръка. Някак си, аз се отлепи от леглото, за да работят, за да разберат кардио никога не е било по-hardio, така че някои обучение хлад сила щеше да се наложи да се направи. (Сега знам Тези 8 неща за Движение по време на Кето диета.) Независимо от това, чувство на летаргия трябва да се очакват, казва д-р брадва, който казва дни 2 и 3 също са най-трудни за него за първи път той се опита кето. “Всяко тяло е различно”, той ме увери. “Някои хора се чувстват по-добре от 5-ия ден, а други да вземат две седмици.”

Ден 4: Да грабнеш обяд навън е била успешна, до този момент. Днес беше някакъв тилапия, тиквички и жълта тиква и къдраво зеле и тофу салата страна на. Въртях на половин авокадо за добра мярка мастна. О, и аз забелязвам, че съм загубил един паунд вече, което е определено само на вода на тегло въглехидрати държат вода, така че те се ограничат е сполучлив начин да се освободи малко течност в тялото, но въпреки това си. Загубата на тегло не е моя цел, но аз се съмнявам, че съм сам в мислите: “Аз ще го взема!”

Ден 5: Както съдбата ще го има, 15:00 ролки наоколо и ние получите съобщение, че има бисквитки, в конферентната зала. Имам лека закуска на кето-одобрени храни като Грени Смит ябълки (проститутка зелена ябълка има начин по-малко захар, отколкото, да речем, червен Гала), както и пълното съдържание на мазнини извара с боровинки (къде беше през целия ми живот, снек? ) без реално проблеми с апетита. Но само да знае има бисквитки, които не могат да се хранят ме кара да се чувствам малко излъгани. (Въпреки, че тези ниско съдържание на въглехидрати Кето Десерти помогне с това.)

Ден 6: Когато мислех, че обратно на това, което съм ял днес, разбрах, че между моята салата и ми агънце бургер, изядох цяла авокадо. Планът за Keto360 препоръчва не повече от половин авокадо на ден, а повечето диетолози вероятно биха се съгласили. Докато Кремообразната зелен плод е пълен с много здравословни мазнини, които са ми необходими в излишък, за да остане в кетоза, на 300 калории на поп, които могат бързо да се добави. (Един грам мазнини е равно на 9 калории, за разлика от 4 калории за грам както за протеини и въглехидрати.)

Вярно е, че калориите не са единственото нещо, което има значение в диетата си, но, ако се опитвате да отслабнете (което е една от основните причини много хора се опитват диетата кето), като си спомням за комбиниране на всички, които са с високо съдържание на мазнини храни са важни за успеха.

Ден 7: Peak изтощение разположен в гърба на ден 3 и 4, но зад ъгъла и започна да се чувства по-скоро като себе си през последните няколко дни. Сега в знак на половината път, имам чувството, че съм намерила това кето нещо за ядене планиране надолу, дори ако храната не е всичко, което се надявах и мечтал. (Повече за това по-долу). Плюс това аз съм в състояние ефективно да се обучават така, както аз съм свикнал да. През уикенда ударих лента, на мотора, както и (чайник) камбаните, и тя се чувства чудесно. Имам си енергия обратно и след това някои. И аз се чувствам едновременно по-лек (по друга лира) и по-силен.

Ден 8: Аз съм все още се борят да намерят сутрин напитка, която ми харесва и това ме държи пълен, така че се опитвам безвкусен колаген протеин на прах с моето кафе плюс плисък на макадамия мляко. Все още не е същото като френска преса със сметана, но това е победа! По отношение на твърди храни, аз съм се започне да се получи малко отвратени за цялото месо съм ял през изминалата седмица. Това е повече от нормално бих ядат по три пъти по-дълго. Агнешки бургери, пуешко маруля-обтичане такос, пилешки салати. Моят храносмилането е изключен (въпреки че аз се пробиотици всяка сутрин), така че д-р брадва препоръчва му Keto Digest добавки на обяд. Те съдържат мазнини ензими за смилане, за да помогне съборят допълнителни мазнини и протеин, който тялото ми не се използва за консумация, и това помага.

Ден 9: I огъва. Тичах навън за сутрешно тренировка и имах як лъжица фъстъчено масло тази сутрин, но бях hangry, нали ?! Макар че аз тихо се чудя, ако това е достатъчно, за да ме изпрати на кетоза, наистина няма вина (храна никога не трябва да ви накара да се чувствам виновен, IMO). Имам нужда от гориво за моята тренировка период.

Ден 10: аз съм се започне да се разболеят от същите храни, които знам, са безопасни залози. И колко пъти съм Гугъл: “Дали _____ кето?” Се излиза от контрол. Разбрах, че единствената истинска болка имам с диетата кето е, че има толкова много здрави, питателна храна, които не могат да се хранят, докато на него. (Може би затова експертите казват, че трябва да се откажат от диети, веднъж и завинаги.) Морковите? Сладки картофи? Брюкселско зеле? Какви витамини и хранителни вещества съм лишите от по оставяйки тези храни от чинията ми?

ден 11: Жените в магазина за салата случайно поставени хляб в чантата ми, въпреки че каза никакъв хляб EM>. Аз го изхвърли на път към вратата. Днес е един тъжен ден. В други новини, моята енергия все още рита, аз съм бил в крак с тренировките ми, и аз загубих един паунд. (I вид Мразя себе си това с тегло често.)

Ден 12: Д-р брадва ме увери, че от самото начало, че ще бъде в състояние да се придържат към обичайната ми вид тренировки, и аз съм щастлив да докладва, че може да се справи с моя любимите бокс и колоездене класове без да се чувствам мъртъв по средата.

Ден 13: Имам любов-омраза с това непостоянно пост нещо. Мисля, че това е “работа”, и с това имам предвид, че губя част от теглото. (Плюс това, подобрява структурата на тялото и определение може да дойде при загуба на тегло.) Когато питам д-р брадва дали трябва да се припише успеха ми да кето или IF, той казва, че и двете. “Бих казал, че 80/20 е по-силно в полза на кето, но с прекъсвания гладно помага, както и,” казва той. На изгарянето на мазнините възможностите на кето имат по-голяма сила зад него, когато става въпрос за загуба на тегло, по-специално, добавя той, но прекъсвания гладно може да бъде чудесно за храносмилането и просто да се чувстваш добре.

ден 14: Днес в последния ден на плана Keto360, така че естествено аз нося на тялото си, като масло резервоар до сутринта ми тренировка. Класът включена тежка обучение повдигане схема и кардио изблици, и имах чувството, че може да отиде за втори рунд, когато всичко свърши.

В края на краищата, аз съм доволен от моите кето диета резултати както вътрешно и външно. Аз загубих 4 кг за две седмици, получава някаква енергия и енергийната ефективност с моето обучение, и по-често, отколкото не чувствах, че мога да виждам по-добре на мускулния тонус, а не чувство за подуване или претрупани. Докато кетогенна диета може да не е моя сигнал до редовно, окончателно обратна връзка д-р брадва беше окуражаващо: Той казва, защото аз сега съм имал успешна кето пробен пуск, ако исках да цикъл през някои кето седмици (или дори един месец, следващия път), щях да бъда в състояние лесно, понякога може да достигне кетоза още по-бързо. Докато върви с пълна сила обратно на въглехидратите може да ми или някой друг, който иска да кето-цикъл провалят, д-р брадва казва шансовете са в моя полза. “Деветдесет процента от времето, ако някой го направи веднъж, те ще влязат в кетоза-бързо и лесно следващия път”, казва той.

В действителност, той казва, че ми вече малко по-балансирана диета е част от защо не съм се докоснете до кето грип. (Някои хора съобщават, гадене в стомаха им, раздразнителни и замаяни, наред с други грипоподобни симптоми, за първите няколко дни или дори седмици на кето.) Хората, които преход от много високо съдържание на въглехидрати и високо съдържание на протеини диета с високо съдържание на мазнини диета, са по-податливи на тези редки, но екстремни симптоми, казва той. Ето защо той казва, че е построил Празник Фаза-, когато добавяте мазнини в диетата си, без наистина да ограничава въглехидратите-в неговия план Keto360 като начин да се облекчи тялото си в кетоза. “Ако някой е доста добър яде, и те вече го правят да има умерено количество мазнини в диетата си, не високо съдържание на мазнини, но умерено-обикновено те ще премине много добре”, казва той.

Много хора могат да гледат на моя страна до страна, преди и след снимки и си мислят: “Тя беше в състояние преди и тя изглежда по същия начин сега.” (Не е ли странно как по различен начин ви виждат другите хора в сравнение с начина, по който виждате себе си?) Но хранене и физически упражнения винаги трябва да бъде нещо повече от естетиката. Как вашата диета и фитнес навици ви накарат да чувствам EM>? Храната е за дейностите искате да бъде направено най-гориво (и възстановяване). Ако яде добре означава, че можете да подобрите гледната точка, а след това да се стигне до по-добър задника е просто черешката на тортата. BTW, аз може да има торта сега.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...