Потенциалност

Aqua Disiac – Парфюм с феромони цена, купуват сега, къде да се купуват, коментари

Психолозите казват, че много хора имат проблем с общуването с противоположния пол. Парфюмеристите препоръчват да използвате парфюм с феромони Aqua Disiac, произведени в мъжки и женски вариант. Производителят обещава, че след употреба, запознанства и запознанства ще се проведе в естествена и приятна атмосфера, защото парфюм може да предизвика ефекта на благодатта и инстинктивен партньори атракция. Нека си го кажем, ако това е, което цената на духове и как да ги използвате правилно.

разнообразие на асортимента

Експерти казват, че парфюм Aqua Disiac разработен в женския и мъжкия версии. Парфюм за жени е опакован в стилна лъскава кутия от картон. Тя е изработена в лилаво със сребърни букви на заглавието. Страната има процеп, през който се вижда прозрачна стъклена бутилка от същия червен цвят. На врата му на инсталирана подвижна валяк, с което духовете са приложени към тялото. Обемът на флакона е 10 мл и цената му е 990 …, (виж повече в тази връзка).

Снимката показва, че парфюм за мъже с феромони Aqua Disiac също имат стилен опаковка, изработена от сребро-черен цвят. Тя е изработена във формата на кутия с процеп в левия ъгъл, чрез които да видите лъскави бутилката, която изглежда като хром стомана. Под бяло матирано капака също има клип, който ви позволява да поставите върху кожата си точното количество парфюм. А флакон от 10 мл с разумна цена около 1000 рубли, за да проверите цената на парфюм за мъже на официалния сайт (например тази връзка).

Феромоните дават сигнал към мозъка.

Ние трябва да споменем и събирането на Aqua Disiac див мускус. Тя е представена от известния парфюмерист Патрик Мартин и се извършва в пет женски вариации:

 • молекули.
 • La Vie EST Belle.
 • Високата Balkiss.
 • Ерос Versace.
 • Boss ma вие.

В допълнение, има два варианта на парфюм за мъже:

 • Blue де Chanel.
 • Ерос Versace.

Парфюмеристите отбелязват, че отличителна черта на тази серия е използването на мускус, който има свойството да се облекчи настроението, повишаване на либидото, намаляване на стреса и негативизъм от други хора, както и иновативни молекулярен комплекс увеличава трайността на парфюма, която им позволява да постигнат целите си, дори с умерена употреба.

Принципът на действие на феромони

Учените обясняват, че феромони или привличащи вещества са секретирани от жлезите на животни и хора. Те нямат миризма, но се веднага заловен от организма и служат като сигнали към мозъка. Тези летливи вещества са в състояние да предава информация за противоположния пол за полова зрялост, наличност, желанието да се създаде един чифт. Дали представители на техния пол, те предизвикват чувство на ревност, омраза, или, обратно, уважение, местоположение, харесва.

В колекцията на дивата мускус Aqua Disiac използва всички видове феромони, изучавани от учени-парфюмеристите.

Тези феромони, съдържащи се в вагиналната течност. И колкото по-близо до овулацията, толкова по-голяма концентрация на тези летливи вещества, произвеждани от организма. По този начин природата се грижи за създаване на потомство, не е тайна, че когато сте готови да оплодят една жена има специален призив за мъже.

Данните на летливите агенти има същия ефект като copulin, но те са синтезирани в лабораторията. Това откритие дава възможност да се намалят разходите на спиртни напитки, без да се губи процент на ефективност. И многобройни прегледи на парфюмеристите и клиенти потвърждават този факт.

Ефектът на този феромон е възможността да се увеличи концентрацията на тестостерон в кръвта на хората. В резултат на това на представителя на силния пол се събуди вниманието, интереса и интереса към комуникация, както и желание по-близък контакт със собственика на аромат “с тайна”.

Това атрактант, произведен от жлезите на мъжки и женски тяло. Медии се възприема от хората около тях с симпатия, уважение, интерес. Така че използването на този парфюм продукт е по-добре за срещи, пътувания, конференции и други съобщения не са свързани с флирт.

Събирането на парфюм се използва всички известни феромони.

Съдържанието на този мъжки парфюм феромон поредица мускус див Aqua Disiac пряко насочени към спечелване на сърцата на по-слабият пол. В действителност, признаването на този аромат, жените инстинктивно желаят секс с неговия собственик, тъй като те го възприемат като енергичен, неуморим любовник.

Този мъжки привличащо има уникално въздействие върху жените. Така че, жените започват да се третират на превозвача на миризмата с грижа и внимание, почти участие на майката. В обратната връзка момчета имат предвид, че нестабилни момичета намерят мир, нежност, добро чувство за хумор.

Препоръки за използването на Aqua Disiac

Психолозите ни казват, че спиртни напитки или да се концентрират феромони Aqua Disiac помага на много хора да се чувстват увереност да изведете вашия мъжки или женски. Така че, след прилагането на парфюма срамежливи момичета или момчета, да се чувстват един вид подкрепа на летливи вещества, и да започнат да се държат по-спокоен, спокоен и приятелски настроени. Те са загубили прекомерно стягане, скованост и страх от отхвърляне. И това се потвърждава от многобройните почитатели на Секси продукти живот.

Как да използвате мъжки и женски парфюм с феромони? Парфюмеристите обръщат внимание на факта, че атрактанти не разполагат с миризмата. Така че хората трябва да потискат желанието си да се излива на парфюма от главата до петите. По този начин е възможно да се постигне обратен ефект, което означава, че причиняват инстинктивна неприязън и нежелание да комуникира. Правилното прилагане могат да бъдат държане единичен валяк през кожата от следните части на тялото:

 1. областта зад ушите.
 2. Точка на китката си.
 3. трапчинката на ключицата.
 4. на деколтето (за жените).
 5. OL>

  Привържениците на алтернативната медицина препоръчват прилагането ароматизирана течност за район, разположен в четири пръста под пъпа, като по тяхно мнение, има точка на сексуалната енергия.

  Важно е да се прилагат парфюм с феромони, в съответствие с инструкциите.

  Дори когато се използва правилно, не очаквайте моментален успех, тъй като духовете са в състояние да предизвикват интерес, съчувствие, местоположение. Въпреки това, те не са в състояние да предизвика сериозни чувства на любов, преданост, лоялност.

  Какво друго трябва да знам за духове Aqua Disiac? Не забравяйте, че продуктите на тази марка не може да се поставя на алкохолна основа, тъй като феромоните под влиянието на алкохол са унищожени в един миг. Затова откриването на такива продукти може да се види на фалшив.

  Много положителни отзиви от парфюмеристите и обикновени хора ни уверяват, че продуктите Aqua Disiac – чудесен помощник в комуникацията и флирт. Феромон, съдържаща се в парфюма, ще ви помогне да общуват с противоположния пол, премахване на срамежливост, сдържаност, срам, ще даде увереност в неговото обжалване.

  в

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...