Потенциалност

Atlant Gel – мнения, цена, къде да се купуват, аптека, струва ли си го?

Много мъже не са доволни от сексуалния си живот, това се дължи на различни фактори, най-вече с краткотрайни ерекции и малък размер на пениса. На този фон, представителите на силния пол има различни фобии и комплекси. За да помогне на сделка с проблема може всички видове средства, например, Атлант гел. Този инструмент има много предимства, обаче, и около него витае голям брой митове. За да отговорим точно на въпроса за ефективността на добавката, трябва да помисли нейната структура, принцип на действие, противопоказания и странични ефекти.

Принципът на действие на средствата Атлант гел

Обхватът на добавки за увеличаване на пениса е достатъчно широк, за тази сума е трудно да се избере безопасна и наистина ефективна. Потребителите твърдят, че положителен резултат може бързо да се постигне с Атлант гел, въпреки че друг от мъжете е убеден, че това е чиста измислица. Специалисти са по-склонни към първия вариант, защото дори и да се увеличи члена няма да успее да се подобри състоянието на репродуктивната система определено ще го направя. Трябва да знаете как да се прилага лекарството, но трябва да се запознаят с неговия състав и ползи.

Веднага трябва да се отбележи, че добавката се продава изключително на официалния сайт, така че не е нужно да се вярва на всички видове продавачи, които правят уникална оферта, но изискват авансово плащане. Можете просто да посетите онлайн, попълнете в специална форма, след това се обадете на управителя и изясняване на данните, след което поръчката ще бъдат изпратени и на купувача в рамките на няколко дни, за да се получи такава добавка и плати за него в пощенската служба. Това е най-сигурният вариант да се справят, тъй като финансовите отчети на купувача след получаването им. Благодарение на такива прости манипулации можете да получите добавка, която ще изпълнява следните функции:

 • пениса се увеличава по размер;
 • подобряване на качеството на ерекция;
 • активни съставки насърчава подобрени либидото;
 • удължава времето на сексуалната интимност, което позволява на двамата партньори да получат пълно удовлетворение;
 • намалява интервала за възстановяване между сексуални действия.

“Атлант гел”

Разработчиците твърдят, че XXL власт прави полово сношение по-интензивно и светъл, по-специално с отслабването на мъжката власт. Преди да се използва средствата, за да посетите медицинско заведение, че специалистът проведе диагностика на събитието, насочени към намиране на причините за заболяването и определянето на индивидуална непоносимост на компонентите. Ако резултатите от изследването ще бъде задоволително, тогава лекарят определя от метода на приложение и дозиране.

Тази добавка не е единствената с подобни свойства, но има огромно предимство – действието започва незабавно, т.е. веднага след нанасяне. В се състои само от естествени съставки, като странични ефекти и противопоказания, някои негативни симптоми могат да бъдат свързани с алергични реакции или неправилни дози. Трябва да се отбележи, че използването на голям брой гел (над нормата, която установява специалистът или инструктирани) няма да даде резултати ускорени, а в някои случаи може да доведе до сериозни усложнения.

Гелът изисква редовна употреба, с ежедневна употреба, положителният ефект е видим още след 30 дни, като по този начин да се даде на лечение, което трябва, е около 15-20 минути. Започнете манипулация с малки движения за релаксация, с продължителност не повече от 5 минути, за да половия орган използва за бъдеща манипулация. С течение на времето силата и интензитета на увеличенията масаж, е важно да не се прекалява, тъй като има вероятност от наранявания и щети. В специални случаи е имало фрактури на пениса, лечението на които се нуждае от хирургична интервенция. Въпреки това, тези прояви се случват на фона на несъответствие с основните правила, описани в това ръководство.

Какво е включено Атлант гел?

Кремът придоби огромна популярност, тъй като има много положителни качества, той има ниска цена, което прави ефективни и достъпни средства. За по-голямата част, това се дължи на уникалния си състав, който е съставен от само естествени съставки, те включват:

 • женшен корен;
 • диметикон;
 • бетаин;
 • Notoginseng;
 • Puama Muira;
 • метла бодлив месарски;
 • див кестен;
 • Гинко Билоба;
 • Notoginseng.

Много от тези имена обикновения човек не е запознат, но можете да бъдете сигурни, че тези компоненти са напълно естествени. Екзотични съставки се използват като стимулатори на ерекция и либидо, но максималният ефект те може да се постигне само в комбинация един с друг.

Finger касапин, Notoginseng и женшен увеличи размера на пениса, и регулиране на репродуктивните способности на мъжкото тяло. Под действието на активните компоненти ускорява клетъчния метаболизъм и увеличава интензивността на клетъчното делене, благодарение на добре променя размера на пениса. Див кестен в комбинация с гинко билоба и корен от джинджифил подобрява циркулацията на кръвта в областта на слабините. В резултат, еректилни тъкани се пълнят с кръв, което води до тяхното нарастване. Този ефект е опасно, без увеличаване на еластичността на конструктивните елементи, защото този имот отговаря на конски кестен.

“Атлант гел” от чисто растителни суровини

Muira Puama увеличава либидото плявата поради активното производство на тестостерон, се подобрява качеството на ерекция и продължителност, тъй като тя продължава в нормално състояние на пълно спиране на полов акт. Компонент на бетаин не позволява появата на ВРН се дължат на регулирането на процеса на обмен и активирането на засилено дренаж от ерекция. Това е една много важна функция за мъжете на възраст 40-60 години, когато рискът от това заболяване е най-високата. Dimethicone предпазва организма от щети и повреди, които могат да възникнат, когато тренирате. Този компонент е естествен лубрикант, е отличен компонент за да се гарантира качеството на пързалки.

Как да кандидатствате Атлант гел?

Преди да нанесете крема Атлант гел, трябва да прочетете внимателно ръководството му и да се консултирате с квалифициран андролог или уролог. Експертът ще ви кажа как да използвате продукта, и дали е възможно да го направя на всички, защото има индивидуални характеристики на пениса, например, кривина. В този случай, всяка манипулация трябва да отпадне, тъй като те могат да влошат ситуацията. Отнасяйте патологията трябва да бъде под наблюдението на лекар, ако е необходимо, се прибягва до хирургическа намеса. Правила за използването на средствата зависи от възрастта на представителя на силния пол и техните болести на хроничен тип. В същото време трябва да е индикации за използване на средствата, като здравословен сексуален орган, активните съставки не могат да имат някакъв положителен ефект, тези фактори включват следните аспекти:

Преди да използвате продукта е препоръчително да се консултирате с квалифициран андролог или уролог

средства за кандидатстване са показани за мъжете на възраст над 40 години, и те имат очевидни проблеми с интимния живот. Кремът се произвежда в епруветки от по 50 мл, като правило, това количество е достатъчно за един курс, с редовна употреба. Уверете се, че преди да се използва, за да се запознаете с ръководството, тогава ще трябва да изпълните следните стъпки, те ще изглежда по следния начин:

 1. на кожата на пениса и зоната около него трябва да се измие, чиста и суха.
 2. Процедурата се извършва два пъти на ден – сутрин и вечер, за предпочитане след вана или душ. Отопляем полов орган по-добре се поддава на всяка манипулация, която ускорява процеса на постигане на сексуална сила.
 3. Ако искате бърз ефект непосредствено преди полов акт, а след това 30 минути преди той трябва да прилага определен период от фондове за съответната държава. Масаж трябва да се да попие в кожата. Такива манипулации ще се увеличи качеството на половия акт, ще донесе нови емоции, а се дължи на повишената продължителност на половия акт на удоволствие се двамата партньори.
 4. Редовната употреба на гела, за да промените размера на пениса по дължина и дебелина позволява да получите първите резултати в рамките на няколко седмици на употреба. Не е нужно да се разчита на незабавен ефект, защото инструментът се оказа повече от продължително излагане.
 5. Гелът се нанася равномерно в обилно количество, разпределяне на повърхността на елемента, след това се оставя за 7 минути, през това време, кремът се абсорбира. След това се премине към мокър Jelqing.
 6. OL>

  Крайният резултат ще бъде забележимо едва в края на лечебния курс, но това е невъзможно да се направи интервалите между приложения на средства не по-рано от 3-4 седмици. Въпреки тази информация от страна на потребителя, мъжете имат предвид, че размерът на пениса им става по-голяма, след 10 дни, той е нараснал не само по дължина, но и в ширина.

  Гел Атлант Gel е инструмент, който е направен в съответствие с всички медицински стандарти, добавката се състои от натурални съставки, така че има малко на брой противопоказания. Този ефект е най-бързо, нанася непосредствено преди полов акт, но тя си отива след интимност. Ето защо Кремът се нанася ежедневно в продължение на 15-20 минути, а трябва да се постигне различни масажни манипулации. Те позволяват да се увеличи структурните елементи на пениса, така че ефектът ще остане до края на живота си, ако се следват стриктно правилата на.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...