Новини

Dynamite – ухапването активатор, ревюта, цена, къде да се купуват, купуват сега,

Така че вие ​​ще риболов! Отне лодката, въдици, резервоар, стръв, водка, Zakus … И динамит взе? Не? След това бързо се хвърлят ботушите и тичам към компютъра бързо да поръчате Dynamite! Оценка на ефекта от динамит (Динамит) е несравнимо активатор луд готино!

знаете какво можете да го сравните? Шшшт премахнете от деца монитор! Въздействието на нашия активатор на риба е почти същото като влиянието на наркотик на човек! Да, рибите са просто ще ядки над невероятен глад! И все пак, за малко да забравя, куката ремарке за вашия автомобил! Никой от багажника няма да издържи на всички риби те хвана с динамит! И не забравяйте мрежата за кацане! Dynamite активатора понякога плуват такива случаи!

Как Dynamite?

Можете да отговорите в една дума – зашеметяващо! Но нека се обърнем към науката. Така че, част от нашата динамит включва:

  • риба, която играе същата роля като обикновен брашно, за свързване компоненти;
  • хлебни съставки, аромат и вкус;
  • специален ароматизатора до получаване естественост на продукта;
  • и най-важното, разбира се, нитроглицерин … О-О-О, атрактанти! Само динамит ефекта те играят ролята на нитроглицерин в динамит Nobel.

Те причиняват инстинктивна реакция на риба и да го привлече на въдицата.

Виждали ли сте някога как Коча работи на котки? Реакцията динамит на активатор ухапване се наблюдава при риби.

Изненадващо, те се чувстват ефекта на активатор на много голямо разстояние. Риба се събират на ята и ще мирише, защото от този момент те имат една цел – да намери и да яде! И просто трябва да хвърлят въдица и да не забравят за стръв, защото, освен за много луд бик, никой уважаващ себе си риба на гола кука ухапване няма да.

Редът на прилагане на Dynamite на активатор ухапване

е ефектът на Dynamite (Dynamite) само в течна форма. В една кутия ще намерите 5 опаковки, всяка с по 5 мл активатор. Една опаковка активатор, трябва да добавите 2-2. 5 кг конвенционален стръв, изготвен от или закупени на пазара или в магазин специалност. Това може да бъде смес от задушени храни, брашно, фураж и т.н., всичко, което обикновено се използва.

Освен това, блесна излива на малки порции за поддържане на концентрация по време на риболов.

Можете да кандидатствате активатора и за индивидуални примамки и изкуствени примамки. За да направите това, се разтвори саше на ефекта на Dynamite (Динамит) в чаша вода, сложете в непосредствена близост до него, преди леене потапяне на стръвта в чаша хоросан. Въпреки това, на стъклото, която е обърната и се излъчва, следователно, от метода на приложение и да изберете, тъй като ще се чувстват удобно и познато.

опаковка на продукта има свои отделни инструкции, така че винаги ще бъде в състояние да се справя.

Кога и къде да се прилагат Dynamite за стръв?

Тук имате никакви ограничения! Dynamite е полезен навсякъде, във всеки орган на вода, при всякакви климатични условия и по всяко време на деня. Има едно нещо, което трябва да обърнете внимание на. В язовири със застояла вода, действието на активатора е дълъг и малък, почти всички риболова ще бъде достатъчно, за една чанта. Но в резервоари с насочен за периода на спад в зависимост от скоростта на потока.

достатъчно за вас Силна, че би било по-добре да се използват специални торби или алуминиева решетка за стръв, че е по-малко замъглено вода, в противен случай просто не атакува ухапване активатор. Друг разбира за предпочитане е да се използва стъкло с разтвор на потапяне на активатор всяка стръв или примамка.

И по-добре на бързотечащи реки да търсят на backwaters, където течението не е очевидна, и да изберат място за риболов тук. А ти по-удобно и комфортно за риба ще бъде, и не е толкова необходимо на примамката, а активатора ще спаси, като цяло, някои плюсове!

В зависимост от вида на водата, където можете риба, и варира ухапването активатор поток. Обикновено една опаковка е достатъчна за 5-10 риболов. Има много икономично клиенти, които в продължение на 20 пътувания разтягат. Но това зависи от вас.

Коментари за Dynamite

Наистина ми хареса мнението, което напълно цитирам по-долу, дори и без да се променя стила и коригирането на грешки, е необходимо да се чете, както е писано:

Къде да купя на динамита и каква е цената?

Както е споменато по-горе, един пакет от 5 сашета за 5 мл. Това риболов радостта …. Поръчайте продукта в линка по-долу! То е гарантирано срещу фалшификация, тя е тук истинска италианска активатор Dynamite! Можете да бъдете сигурни сме, защото един продукт се тества лично няколко пъти! След поръчка на повече от 10 минути ще се обадя търговски представител, ще се изясни на адреса и времето за доставка, и вие ще трябва само да се подготви съоръженията и изчакайте. Остава да ви пожелая успех с нашия Dynamite! Не забравяйте, че можете да ни върне за още!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...