Новини

Electricity saving box – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва

Необичайни продукт се появи на пазара на електрически уреди – икономия на електроенергия кутия или икономична електроенергия. Тази малка кутийка, според рекламата, помага значително да се намали консумацията на енергия. Такава изкушаващо предложение за много скромна цена не може да остане безразличен. Какво този инструмент е, как работи и какво становищата на реални клиенти?

Електричество спестяване кутия – развод или истината

На пръв поглед страницата реклама на устройството , която лесно може да се намери в интернет, доста информативен. Описан връзка спестяване кутия схема електричество, принцип на работа, по-горната таблица на ефективността на използването на най-различни места, сертификати за съответствие са също на разположение. Има много аналогии с много сходен принцип на работа.

Как действа тя?

принципа на това устройство е, че в крайна сметка се стабилизира енергийния поток, го разпределя равномерно. Това е нещо статично Converter, носейки ред в хаоса електрическа от къща, пълна с най-различни домакински уреди. Обещава да отрежете удари на електроенергия когато са претоварени и пада в мрежата, тъй като това устройство е в състояние , за да филтрирате и премахване на тези явления . Това би трябвало да повлияе положително не само на количеството консумирана енергия, но също така и от продължителността на работа.

Поставете устройството в близост до електромера само чрез вмъкване в контакта. Разбира се, преди да използвате спестяване кутия електричество се препоръчва да се запознаят с ръководството за потребителя. След това, след включване на устройството с едно докосване на един бутон, вие започвате да спестите до 33% от електроенергията. И всички тези прекрасни спестявания, според продавачите, е законно, защото устройството е след тезгяха.

Всички по-горе звучи вълнуващо, но нека да проучи дали е вярно или измама наивната купувача.

Какво логика казва?

Всеки нормален човек трябва да бъдат предупредени за две неща:

  • Твърде много спестяване (33%);
  • Ниска цена ≈ 600-700 … (в интернет);
  • файл марка.

Първо, такава голяма икономия процентни за такова малко пари е под въпрос. И второ, ако това наистина е научно изследване, което показва, че тези високи резултати, той ще бъде освободен от известна фирма. Факт е, че големите корпорации са много бързо реагираха, закупуване на всичките си новости. Появата на такова ефективно развитие в малко известни компании трябва да предизвика подозрения. Както и разпространението на продукта чрез дистрибутор, а не собствените си представяне, както подобава на сериозна организация.

Какво физика казва?

Реклама лозунги обещават много бонуси при използване на устройството. Той действа като:

  • икономии на електроенергия;
  • на регулатора на напрежение;
  • Конвертор реактивен ток в активното вещество.

За да се оценят тези аспекти на продуктите, ние се нуждаем знания по физика. Ако проучите информацията от интернет сайтове, ефектът на инструмента се проверява чрез измерване на тока в мрежата, преди да започне устройството и след това. Очевидно е, че консумацията на електрическа енергия и активна мощност мрежа в измерванията не участва. Въпреки това, всеки специалист ще ви каже, че общият ток в мрежата може да се понижи с колебанието на фактора на мощността, без да се намалява консумацията на енергия.

Има също версии че този елемент преобразува реактивната свободната енергия в активна форма. И тук опитен експерт ще ви кажа, че има такава реактивна енергия за работата на електромагнитните полета, но други видове не се преобразуват. Следователно Активна енергия и носи името му, което се превръща в други видове енергия за непосредствена употреба.

Други дистрибутори твърдят, че устройството открие дефазиране между тока и напрежението, но това просто не е възможно, когато начина на свързване. Излишно е да споменавам, че устройството просто не разполага с настоящите сензори за определяне на изместване на фазата не работи. В допълнение, рекламни материали понякога, вместо на активната мощност действа изцяло, като масата на ефективност е по-очевидна.

Какво е вътре в устройството?

Промоционални снимки на спестяване кутия economices ток, пълни с картина на външния си вид, но това, което е запълването? Отварянето на този малък пластмасов апарат, е възможно , за да се чувстват дълбоко разочарование – няколко неща, вместо на това, което е обещал, сложна схема. Всичко това може да се намери в megapribor: диод мост, захранване, кондензатор и два доведе крушки. Дори и да ученикът е ясно, че thatís повече от фенерче, отколкото сериозно устройство за такива огромни спестявания.

Всички услуги, които могат да бъдат предоставени от такова устройство е с оглед на по-малки, водени крушки. Той е абсолютно безполезен във всекидневния живот, освен ако не решите да го използвате като декорация.

становища от реални потребители

Каквото и аргументите “за” и “против” да е проводник, потенциалните купувачи се интересуват от крайния резултат от използването на това устройство. Тази информация може да каже само тези, които са закупили пестене на електроенергия кутия. Истинските мненията ще ви помогне напълно да се разбере дали да предприеме такова устройство себе си.

А преди няколко години, аз също се появява т.нар пестене на електроенергия кутията. Даде ми го, гарантирайки, че сега ще спестите до 30% електроенергия. Аз дори получи демонстрация на своята “мощ” – тестер показа как да се променя скоростта на консумация на ток. В демонстрация на чудото на уред електротехник приятел, аз бях в лека форма обясни какво кутията.

Не съм отчаян, но са имали своята работа в реални условия, придържайки се към първия контакт м (според инструкциите). Семейството ми е било отнема известно количество кВт, ефектът на устройството не се промени това потребление с до 5% , да не говорим за 30%. Тъжно е, че се стреми да спаси възрастни хора ще паднат за този трик и харчат оскъдните си заплати за този развод.

ще кажа в подкрепа на форума, които предупреждават срещу губите пари за такива неща. Вече повече от сто души са паднали за този трик, което не е изненадващо с такава примамлива перспектива да спестят до 30-50% от електричество. Поставени масата на псевдо-аргументи и всички видове маси за ефективност, дори и само да се забъркваш с главите на хората.

Дори и ефекта на регулиране на напрежението изисква мощен и скъп единица е доста голям, и какво може тази пластмасова кутия, която тежи 200 грама? Глупости!

Преглед на форум на тема “електричество спестяване кутия”

Съвсем наясно от заблудите на supereconomy, аз купих този “ток спестяване кутия” в името на експеримента. Измерена потребление преди и след – спестяванията са 0%. Ако не греша, се добавя още 1 кВт. Когато се опитвате да задават въпроси за техния затвори. Тези, които оставят възторжени становища по устройство чудо във форумите, да се намери не успя. Всичко това е очевидно: пълен развод . Със сигурност може да опитате, ако не съжалявам!

Обратна връзка на форума за земеделските производители

Може да се намери положителни мнения за пестене на кутията на устройството електричество, които са странна характер, просто реклама.

Родителите

сигнализиране Ток Saving Box

Изпълнява практиката, когато представители на тези компании, които продават подобни устройства пестене на електроенергия кутия прибера вкъщи . Техните клиенти са възрастни хора, които не са просветени онлайн мнения за чудесата на научната мисъл в областта на пестенето на енергия. Те казват, че те са мениджъри на някои от големите енергийни компании, които си сътрудничи с пенсионен фонд. Освен това се съобщава, че по специална програма за пенсионери са поканени да се закупи по-ниска цена е невероятно устройство.

Стари, чух за процента икономии са готови да платят, особено след като по-голямата част от сумата се твърди, че се отблагодарява пенсионен фонд. Хората се борят с големи суми пари, въпреки факта, че в интернет е много по-евтино. Но каквато и да е цена, както се вижда от мнения и тестове, такова устройство е абсолютно безполезен.

Дистрибутори на този прекрасен устройство прилага смяна на концепции , непълна информация или полуистини. В действителност, закупуването на тази икономия на електричество кутия, можете да получите хубава Korobchenko с също толкова сладък довели крушки е всичко за някакви спестявания и реч не може да бъде. Във всеки случай, това устройство е чиста развод и измама!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...