Новини

MagnuFuel – цена, мнения, къде да купуват, оригинала, колко е цената

Редовно се сблъскват с истерия, на автомобилистите, интересуващи се и се съмнявате: икономичен MagnuFuel гориво, развод или истината? Нашият преглед ще се основава на анализ на съществуващите мнения и лични преживявания и някои основни изследвания. Ние, между другото, също се чудех как реално възможност се рекламира устройство. Прекарвайте по-малко пари, отколкото преди, не ограничава движенията си. – идеята е много съблазнително

Разбира се, първоначалната инвестиция донякъде охлади ентусиазма – но те са единични, а след това можете да използвате само и спаси. Още повече, че акциите на устройства са намалели с почти половината, и е 3600 … можете да го получите за 1790. И тъй като се предполага, че бензин ще отидат 20% по-малко на дневна база, исканата сума престава да изглежда прекалено.

Икономичен MagnuFuel гориво: развод или истината? Нашето мнение вероятно ще се различават малко от по-голямата част от тези, които се натъкнахме на разпадането на Интернет. Въпреки това, аз искам да споделя моята душа.

Проверка на обещанията MagnuFuel

Като начало поглед към това, което трябва да получите за парите си и как е процес.

Спадът в консумацията на гориво, тъй като инсталацията. В рекламата е договорено, че увеличението на ефективността зависи от машината, но средната стойност е около 20%. Най-привлекателни обещания, които хората и заглеждаш MagnuFuel.

Защита на двигателя от въздействието на ниско качество на горивото. Не по-малко привлекателен перспектива, ако си спомняте за качеството на това, което се предлага в някои Europen бензиностанции.

Останалата част от ползите за боя – увеличение на механизми за ресурси, по-редки ремонти и т.н. – са само следствие от споменатите качества на икономиките. И как устройството се постига този ефект? Според рекламата, тя се състои от един чифт неодимови магнити, които действат на горивото. Според описанието, те създават “мощно магнитно поле”, в което се втурне въглеводородни вериги, образувайки по-малки частици, които са по-лесно да изгори.

Освен това, областта ориентира молекулите по такъв начин, че да се отдалечават един от друг. Когато това се получава кислород достъп до тях от всички страни, се използва гориво, без всякакви остатъчни вещества, и се оказва, спестяванията си.

Нашите възражения MagnuFuel

Те могат да бъдат разделени в научно обоснован, логичен и практичен. Нека започнем с първата.

  • смятаха, че разликата между връзки, доколкото е известно, че всяко лице, завършва Начално, е възможно само в присъствието на ядрен реактор или на LHC. Магнитно поле е физически състояние;
  • Всеки използва автомобили гориво в съответствие с нейните характеристики – диелектрик от органичен произход с относително малък размер на молекулата. Един от водачите, е по професия физик счита, че преструктурирането на тяхната цел или посока ще трябва магнит с размерите на високо увеличение е на 16 етажа и работи само на това електроцентрала. Слабите магнити (дори и електрически) могат да се ориентират молекулите не са в състояние;
  • Друг специален, този път в аптеката не разбирам как MagnuFuel предпазва двигателя от примеси в бензина. Магнитното поле не може да се съборят и неутрализиране на примеси в горивото. Въпреки това, в областта на рекламата, за защита каза мимоходом споменати без обяснение

Нека преминем към логиката. Видеото твърди, че патентът за ноу-хау запазва автомобилостроител General Motors. Чисто теоретично въпрос: защо не е той оборудва тези магнити продуктите си излизане извън линия събрание? Такава полза разлика би предизвикала престижа и да се купи техните марки.

Броят на инсталираните магнити зависи от вида на колата. По-мощен, отколкото е той, толкова повече. Логичното заключение: ако се облича с малък автомобил на 10 двойки, то няма да се яде на гориво. Въпреки това, нещо не е сигурно, от категорията на ненаучни фантазия.


И накрая, лично мнение. Да, ние не сме стиснат да купуват прехвалената економайзер и да я изпробвате на вашата собствена машина. На първо място, простота на монтажа, обещанията на производителя, бе не са получени: от трите експериментатори, без никакви проблеми, се намира само един. На второ място, за един месец на тестване, броят на състезания, за да попълните и на пълния обем на условия за значително намаляване на гориво показа – естествено, въз основа на пробег. Прекарвайте по-малко единственият, който отиде на почивка с влак, колата му една седмица стоеше на паркинга.

Ние приемаме, че един месец не е достатъчен, за окончателни заключения, както и устройства, докато машини излитат (все още имам парите, платени). Въпреки това, ние вече отговори на въпроса, икономически MagnuFuel гориво: развод или истината? Нашето мнение може да се смята за изключително негативно. И вместо да харчат собствените си пари, ние Ви предлагаме да шофьорите да обмислят такъв тъжен опит.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...