Красота

Realquit – цена, мнения, къде да се купуват, оригинала, защо трябва да го купуват

Колко пъти сте се опитали да се откажат от пушенето? STO? Хиляда? Две или може би пет? И всичко това да не се ползват? Може би просто не знаят за такъв уникален и много ефективно средство за защита на тютюнопушенето, както biomagnify EM> Realquit ! EM>

Слаба воля, липса на време, години на навик или обикновен мързел – всичко това вече е абсолютно не-важни, когато имате този мощен наркотик, който наистина ще сложи край на вашия вредна пристрастеност EM> Навигация статия
Какво представлява Realquit?

Това не трябва да се дъвче, смуче и да отнеме часове. Realquit е две малки магнити, които са фиксирани в определени точки на ухото. Тези точки са отговорни за жаждата за пушене.

Учените са доказали, че ушната мида се състои от огромен брой нервни окончания, така наречените точки, всяка от които е отговорен за работата на който и да е орган или част от тялото. Той е тясно свързан с нервната система, така че при използване може да повлияе на цялото тяло.

Принципът на използване магнити е равносилно на акупунктура – акупунктура ефекти върху рефлекторните точки. Иглата активира импулси, че веднъж в мозъка, активират инхибиторни interneurone клетки.

Резултатът е, че блокиране на част от мозъка, която е отговорна за глад за никотин. С други думи, налице е блокиране на тази зона от мозъка, която интерпретира сигнала от засегнатия орган.

Същото действие се проявява по отношение на biomagnetic Realquit пушене че изпраща сигнал към мозъка.

Принципът на действие на Realquit

Повърхността на магнитите Realquit е от 24 карат позлатен. Поради това, възможността за алергични реакции е изключено. Те оказват натиск върху определен момент, който е абсолютно идентичен с акупунктура. Резултатът е активиране на отделни области на мозъка, отговорни за зависимостта от тютюна.

За разлика от акупунктура, Realquit можете да носите неограничен период от време, за да получите резултат. Те няма да пречи на нормалните си дейности, отдих. Магнитите не се чувстват в ухото и да имат абсолютно никакви противопоказания.

Поради отличните магнитните свойства на устройството сигурно и здраво се свързва с ухото.

Как да използвате Realquit?

Всеки комплект съдържа подробни инструкции за използването на Realquit в EUROPEN. За удобство на нашите читатели ние също опише подробно всички етапи.

1Перед използват внимателно измийте и подсушете ръцете си и избършете ear.2set магнита с по-малък диаметър от вътрешната страна на ушната мида в горната част, в областта на Oreo.3Большой магнит инсталирате от външната страна, точно в предната част на малкия magnet.4When сте левичар, магнити трябва да се поставят на лявото ухо.

Ако усетите дискомфорт, местоположението на магнитите може да варира, обаче, в рамките на активната зона.

ги носят всеки ден в продължение на поне 4 часа на ден. Най-добре е да се използват магнити Realquit против тютюнопушенето по време на ваканция, когато можете да се отпуснете. В това състояние, магнитни импулси проникват много по-дълбоко, по-бързи и по-ефективни.

Положителният ефект настъпва след 3-4 седмици от редовния износване! EM> Първата симптоми не са дълго в следващите:

 • броя на цигари, която ще бъде намалена;
 • липса на желание много дим;
 • дискомфорт при пушене, което ще предизвика да се откажат от цигара.

Благодарение на взаимно привличане biomagnify Realquit да се държа много здраво.

Ползите от Realquit

Живот без Пушенето е възможно днес дори за най-заклет пушач с дългогодишен опит! Това е абсолютно вярно. Тъй като устройството има уникални свойства. Това са основните предимства Realquit:

 • може да използва всички хора, на всяка възраст;
 • активира мозъчни функции, което помага да отвикне от пушене;
 • притъпени, и след това постепенно изчезва, желанието за никотин, което е особено очевидно при стресови ситуации;
 • абсолютно никакви странични ефекти, дискомфорт и дискомфорт;
 • може да се използва по всяко време;
 • отбиват хора от непушачи постепенно, без болка, стрес.

Магнитите срещу Realquit Пушенето е особено подходящ за тези, които не разполагат с достатъчно воля. И се консултирайте с лекар едва ли се нуждаят от нея, тъй като продуктът е напълно безопасен.

Експертната Realquit

Всеки от нас знае, че пушенето е вредно за цялото тяло. От никотин еднакво страдат бъбреците, сърцето, репродуктивната система, носоглътката и т.н. ви каним да прочетете мнения на лекари за Realquit.

Алехин Valentin Петрович, лекар-Отоларинголог

“Като Аудиолог с 20 години опит мога да се каже, че в 97% от случаите, никотин е причина за различни заболявания на ларинкса и белите дробове, включително рак.

Въпреки това, да се откажат от тютюнопушенето в един миг не е за всеки. Това е само проблема и решава да Realquit. За много хора това се превърна в истински спасението. Това е абсолютно безвреден и помага да се справят с пристрастяването.

Освен това, лицето не се появят някои страдание, психологическите преживявания. Напротив, магнитите ефективно притъпяване на силното желание за пушене на цигари, така че процесът на отбиване е много по-мек. Много пациенти, които пушат, аз препоръчвам този продукт го е дал висока оценка.

Ина Степашин, акушеро-гинеколог

“Винаги се чувствам неудобно, когато се стигне до приемане на млада жена или бременната жена, от която се излъчва миризма на цигарен дим. Винаги се опита да проведе разговор с тях и да обясни колко опасен е за пушачи за нея и бебето. В отговор, чух само едно -. не може да се откаже, не е достатъчно воля

За biomagnetic Realquit научих от чужд медицинско списание. Оказва се, че в САЩ, този продукт отдавна се използва успешно. Проникване на принципа, реших да го препоръчват на своите пациенти непушачи. Защото на магнитите са абсолютно безвредни и няма да причини проблеми на бременната жена или бебето си.

Резултатът е просто зашеметяващ. От 10-те пациенти, 8 от моя откажат от тютюнопушенето. Нещо повече, никакви негативни чувства, неудобства те са имали. Всички жени, които искат да поддържат здравето си, но не могат да се откажат от пушенето, предлагам да си купи biomagnify Realquit.

Противопоказания за използването на Realquit

Искрено се надявам, че нашата препоръка няма да има нужда за бременни и кърмещи жени, тъй като тази важна за вас и вашето бебе ще бъде разумна и отговорна. Също така има и някои други ограничения.

Производителят не препоръчва да използвате този продукт, когато:

 • наличието на пейсмейкър, тъй като магнитна вълна може да има отрицателно въздействие върху работата му;
 • присъствието на имплантирани помпи за непрекъсната прилагането на инсулин;
 • алергични реакции към метала.

Във всички други случаи, може да се използва това устройство за лечение на зависимостта от тютюна. EM>

към съдържание ↑

Цена и къде да купя Realquit?

купи Realquit на официалната интернет страница на доставчика. Но въпросът за цената винаги е от значение за всички. И това не е дори и за размера на парите, и колко полезно, е оправдано и полезно покупка.

Моля, кажете ми колко пари ще похарчите за цигари? Pack дори най-основната цигара не е толкова евтино. И като се има предвид, че в деня, когато се пуши средно по 1-2 и дори повече опаковки, ясно е, че сумата, събрана прилична.

Цената на магнити от пушене Realquit е капка в морето в сравнение с вашия ден за ден Цената за закупуване на цигари, да не говорим за здравето, която изчезва с всяко издишване. И магнити, които купувате само веднъж.

аз също искам да донесе известна яснота. obzorfan.ru на уебсайта няма се занимава с продажбата на продукта. Ние сме информационен ресурс, чиято основна цел е интересен, полезен, пълен с информация за нови продукти за красота, здраве, дом. На нашия сайт можете да се запознаете с ревюта, статии, рецензии, коментари.

Всички въпроси, свързани с доставка, цени, характеристиките на продукта можете да задавате на официалната интернет страница на доставчика. За да направите това, просто кликнете върху бутона.

А цената е Realquit:

 • Европа 1190 …;
 • Украйна е 380 UAH.
 • Беларус 369 000 BYR.RUB;.
 • 5495 Казахстан тенге;
 • Молдова 350 леи;
 • 1799 КИРГИЗСТАНСКИ СОМ;
 • Латвия 29 евро;
 • Lithuania 29 евро;
 • Германия 40 евро;
 • Италия 40 евро;
 • Полша 78 PLN.

Високата популярност на продукта води до появата на голям брой измами, които продават фалшиви. При закупуване на продукт на официалния сайт, са гарантирани за да получите оригиналния продукт.

Обърнете внимание на разходите. Ако е в две или дори три пъти по-малко от това, което е на официалния сайт, изброени след това най-вероятно, просто искат да спечелят. Вие сами трябва да разберат, че един качествен продукт, добре доказани на пазара, не може да бъде евтин .

Коментари за магнити Realquit

Най-много мнения са положителни за Realquit. Онези, за които продуктът е бил категоричен разочарование най-вероятно се използва от време на време, не са свързани в точката на ухото, или просто да забравите да го носите.

Сериозно и с цялата отговорност да се обърне към лечението, а след това за положителен резултат, няма да се чака. Ето някои реални отзиви за biomagnetic Realquit.

Никога не пише някакви коментари, но той не може да устои. Момчета, това е наистина готини неща! Много пъти съм се откажат от тютюнопушенето. Ревизирани планински клипове, четат много статии, но резултатът е препоръката да не се ползват.

Да, започна пушачи по-малко, но все още не е в състояние да се откажат. Магнитите Realquit се изпускат като шокова терапия, която би помогнала за спиране на този навик завинаги. Носете в продължение на почти два месеца. Моята оценка само три цигари на седмица. Това беше една кутия на ден!

По принцип, аз ще кажа това, тя наистина работи, но само при условие, че трябва да се носи редовно, да не забравя. Успех на всички вас!

Игор Travinsky, 44 modakurichi започват в гимназията. Започнем с една цигара на седмица, а след това, така че да се похвали. Постепенно свикнах и започна да пуши почти една кутия на ден. Проблемите започнаха с гърлото, гласните струни, които по принцип са необходими, за да се направи операцията.

Задаване на магнити. След две седмици забелязах, че започна да пушат по-малко, дърпането не е толкова силна. Не дискомфорт не беше. Един месец по-практически отказа от цигари. И без страдание, психоза, лошо настроение не беше.

Благодаря ви за такова нещо полезно. За пушачите, той е истински спасението.

Наталия Borovaya, на 28 години

магнити Realquit имаше всичко -. Пластира, гума, сесии на психологическа корекция, фирми за пушачи и огромен брой глупости, което не помогна

реших да опитам този продукт. Беше много изненадан, когато след две седмици от носенето установено, че в раницата си до края на деня имаше много повече цигари, отколкото обикновено. Помислих си, че може би нещо или какво.

Но след две седмици най-накрая убедени, че инструментът работи. В почивката, колега на навик предложи цигара, а аз не искам да! Мога ли да си представите просто не го искам! Преди, аз никога няма да се откаже.

искам да добавя, че аз се подобри физическото ми състояние. Стана по-активни, загубен умора, летаргия. С една дума, това нещо би препоръчал.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...