Новини

Silane Guard – течност стъкло, цена, купуват сега, къде да се купуват, коментари

японски Силан Guard не само полира повърхността на колата си. Революционният състав предпазва боята от надраскване и външни деструктивни влияния, като въздействието от камъни, клони и други неща. Този конкретен продукт дава сияен блясък на органа, който продължава за дълго време – до 1 година! Също създаде силно водоотблъскваща ефект. Твърдо вещество, органичен полимерен филм, подсилена със силикагел, предпазва от надраскване време механично и ръчно почистване. Wilson Gard предпазва боята от вредното въздействие на химикали и сол реагенти през зимата, както и шампоани с високо съдържание на алкален в Touchless автомивки. Течно стъкло Силан Guard може да се приложи автомобили от всички цветове, включително металик и перла. Оригинална технология позволява да се създаде състава на еднокомпонентна и много лесен за използване. Можете да видите впечатляващи снимки и видео форуми автомобилни теми, които изобразяват тялото след употреба.

Преглед на лекари и други купувачи Силан охрана

Между другото, предлагам ви да прочетете ревюта на известни лекари и реални хора, които сме събрали. Може би те тласкат можете да си купите.

 • Течно стъкло е модерен начин за защита на вашия автомобил
 • Статията на блога на шофьор: “Изпитване течност стъкло за блясък V5”

Предимства на средства Силан Guard

 1. достъпност. Цената на пакет от тази течност стъкло е сравнима с цената на кутии от кафе.
 2. сигурност. Процедурата за възстановяване на боята е лесно да се извършва от себе си в собствения си гараж или двор. Вие само трябва внимателно да следват прости инструкции за употреба силан Guard не изисква специални знания и умения, с процедурата по възстановяване може да се справи почти всеки шофьор.
 3. Скоростта на постигане на желания резултат. След само един курс на лечение ще направи вашата кола светъл и блестящ.
 4. Силан охрана ще пази доброто си търси кола за почти 12 месеца! Покритието предпазва от дъжд, сняг, вятър, ниски температури, химикали, слънце, сол.
 5. Сила на звука от 95 мл е достатъчен да покрие лек автомобил, микробус или джип
 6. OL> Прочетете още:. Коуп ако Renumax с драскотини по колата си?

  За разлика от Силан гвардия в традиционните начини за полиране има редица недостатъци:

  1. разходи. Те може да струва до ….
  2. Има рискове. Възстановяване LCP е доста деликатна процедура. Няма гаранция, че полирането ще се извършва от квалифициран майстор, в края на тялото може да се дължи повече щети.
  3. прекарано много време. Възстановяване на боя кола ремонт отнема няколко месеца. По това време ще трябва да се намерят други начини за транспорт, например, да пътуват с обществен транспорт и да се изчака търпеливо, докато колата си да работи.
  4. OL>
   действие Силан Guard

   1. Можете прилага течност стъкло на повърхността на колата Силан Guard към тялото.
   2. Лентата се придържа мигновено и дава покритие нажежен вид.
   3. Освен това, съставът създава хидрофобен ефект, предпазва автомобила от разрушително влага.
   4. Максималната защитния ефект на силан охрана се постига след прилагане на няколко слоя. се прилага повече слоеве на полския Силан охрана, по-дългосрочен колата след това трябваше да се изправи в гаража. За 10 слоя се изисква до три дни. Един пакет инструменти, необходими за прилагане на 1-2 слоя. Цената на течно стъкло Силан Guard е много достъпен, можете да си купите множество пакети!
   5. OL>

    В резултат на използването на лакове:

    хидрофобно покритие дава силициев диоксид. Водата просто да ги избутва внимателно и ролята на разстояние от повърхността на колата, оставяйки варовик и петна. Полимерът прави защитното фолио е изключително лесно при прилагане и достатъчно гъвкава. Благодарение на него стърчат дори едно дете ще се справят.

    Използване на инструкции Силан Guard

    1. Измийте колата и почистване на повърхността.
    2. Обърнете гъба и се накисва в разтвора Силан охрана.
    3. Прилагане на състава на повърхността леко, не триене. Обърнете специално внимание на това изискване: членове, които не е необходимо да втривате, просто го прилага върху
    4. Изчакайте 5-10 минути да изсъхне.
    5. Почистете с чиста кърпа (отново не налягане).
    6. Прилагане на втория и следващите слоеве имат интервали на час и половина.
    7. OL>

     Къде да купя Силан Guard?

     Уилсън Силан Guard могат да бъдат закупени само от производителя директно. На други места, които можете да намерите фалшиви. В момента на официалния сайт (ето го), където можете да поръчате този инструмент, не е продажба и могат да бъдат закупени на по-ниска цена. Сега цената му е само … За да поръчате, моля, попълнете формуляр, въведат телефонния си номер и име. След това ще можете да получите обаждане от продажбите и да се посочи адресът, към който искате да достави този инструмент, и ще отговори на всички въпроси, които имате. Освен това, на сайта може да намерите реални отзиви на клиенти относно използването на Силан Guard.

     Направи си поръчайте сега!

     Предупреждение

     Да не се вдишват или напитка. Заболявания на кожата – използвайте ръкавици. Пазете далеч от деца. За да се избегне контакт с огън. В случай на поглъщане – спешно лекар. В случай на контакт с очите, изплакнете ги в продължение на поне 15 минути. Необходимо е да се използват Силан Guard само според указанията. Продуктът може да се използва единствено на боядисаната повърхност. Съставът трябва да се прилага на места, защитени от прах и слънчева светлина. Да не се използва при ниски температури.

     Можете също така не могат да се прилагат върху пластмаса, гуми, броня, хром и гумени части, осветление, стъкло. В случай на контакт с тях – избършете с влажна кърпа. След прилагане на състава на тялото, което трябва да започне raspolirovka. Употреба при достатъчно проветрени помещения. След отваряне на резервоара е химическа реакция, така че след като се отвори не може да се съхранява дълго време. В останалата течност след кратък период от време, вече не може да се използва. Трябва да се съхранява Силан охрана при температури под 40 градуса. За да се предотврати охлаждане и за да се избегне излагането на пряка слънчева светлина

     Вижте също:. Прегледайте подвижна за многократна употреба тонизиращо тоник M
     Заключение

     През 2015 г. известният японска компания Уилсън пусна нова еднокомпонентна Силан полската охрана. За 5 години водещ продукт за тяло Glass Guard, че предпочитат да придобият автомобилистите в целия свят, вече е натрупан култов статус. Какви са предимствата на Силан Guard пред този класически инструмент?

     факта, че компанията Уилсън се е утвърдила като една организация, която е изключително чувствителна към мнението на своите клиенти. Единственият лек недостатък на продукта Body Glass Guard, според коментарите на феновете на марката, е фактът, че инструментът е двукомпонентна и не може да се съхранява дълго време. Това обстоятелство прави невъзможно да се подложи на повторна преработка на колата известно време по-късно, както и скоростта на потока на често по-малко от, посочен върху опаковката.

     Преглед на лекари и други купувачи

     Между другото, предлагам ви да прочетете ревюта на известни лекари и реални хора, които сме събрали. Може би те тласкат можете да си купите.

 • дневник Drive2.ru Liquid стъклото е модерен начин за защита на вашия автомобил
 • Статията на блога на шофьор: “Изпитване течност стъкло за блясък V5”

Къде да купя?

Не забравяйте !!! Тук ще намерите инструмента в магазините. Оригиналният продукт може да бъде закупен само на уебсайта на производителя! Това позволява на компанията непрекъснато следи качеството на продукта, неговата цена и мнения разбира клиента.

Процедурата за покупка няма да ви отнеме много време. Трябва само да попълните формуляра за поръчка и да чака за вашия парцел.

Отиди на официалния сайтsilaneguard.com

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...