Здраве

Vitaelife Pharma Omega 3 – цена, къде да се купуват, капсули

Един от най-обсъдени последните проблеми в медицината е значението на омега-3 полиненаситени мастни киселини. Съвременните диетолози, деронтологистите, експерти в областта на хранителните добавки и проблеми на стареенето, поставете хранителни добавки в първите редове на ефективността и полезността на добавки.

Какво е това?

Омега-3 принадлежат към класа на полиненаситени мастни киселини и заедно с други липиди омега трябва редовно да се направи от извън човешкото тяло. Основните омега-3 киселини са dokozagexaenova (DHA), ейкозапентаенова (ЕРА) и алфа-линоленова (ALA). DHA и ЕРА в малки количества могат да бъдат синтезирани в тялото от Ala, но синтеза на това е толкова малка, че прави 5% от нуждите на организма. Във връзка с този факт, и трите киселини може да се разглежда като незаменими за тялото, и те задължително трябва да направите с храна или в допълнение форма .

Съотношението

Важно е да се помни, че ключът към перфектно здраве е съотношението в организма омега-6 и омега-3 мастни киселини. Фактът, че омега-6 имат възпалителен ефект, което води и причинява различни видове възпаление и подуване. Омега-3, а напротив, облекчаване на възпалителния отговор. Най-оптимално съотношение на омега-6 към омега-3, в зависимост от различни източници, е 2:59-4:59. Силен> В Европа по-голямата част от населението на това съотношение достига 1: 100, който провокира различен вид на системно възпаление и заболявания и ускорява процеса на стареене. В тази връзка, ключов момент в корекция способност на населението е обогатяване на диетата с омега-3 киселини, на фона на ограничаване на омега-6, които са в изобилие, съдържаща се в различни растителни масла, така обичан от повечето Europens. р>

полезните свойства на омега-3 мастни киселини

В допълнение към противовъзпалителни действия на този клас вещества има редица специфични свойства. Омега-3 мастни киселини включват мембраните на всички клетки на тялото. Особено голяма е тяхната роля във формирането на вътрешните стени на кръвоносните съдове. Без достатъчни количества от тези липиди в кръвта, ендотела на кораба, който изисква постоянно регенерация, образува дефектна структура, която се подлага на постоянен възпаление и образуване на атеросклеротични плаки. Поради значителното въздействие върху формирането на здрави кръвоносни съдове, омега-3 понастоящем разглежда като ключов Приложение за профилактика и лечение на сърдечносъдови заболявания. Силен>

еднакво важни тези липиди и за да се гарантира образуването и нормалното функциониране на централната нервна система. Силен> Така, в сивото вещество на мозъка dokozagexaenova киселина е повече от 3% и директно се отразява на нивото на интелигентност, стрес, познавателните способности. Особено голяма нужда от DHA в развиващия се мозък на детето. Ако в периода на интензивен растеж не гарантира наличието на достатъчно количества омега-3 и активно да се включат в диетата храни, богати на ненаситени мазнини (бисквити, сладкиши и т.н.), не трябва да се учудваме тогава, че мозъкът на детето ще да бъде построена на маргарин, и малкият човек ще демонстрира подходящи умствени способности.

Modern научно изследване разкри няколко други свойства на омега-3 полиненаситени мастни киселини. Сред тях irarenai ефект върху нормализиране на имунната функция. Силни> Lipids действат на всички нива, като се гарантира нормална съзряването на имунните клетки. Това се дължи главно на антитуморен ефект. Разработено имунната система докрай защитава тялото в борбата с раковите клетки.

Е доказано омега-3 за борба с различни заболявания на ставите. Силен> Arthritis полза като способността на липиди за намаляване на възпалителния отговор и нормализиране на функцията на имунната система, и тялото се освобождава от поради влиянието върху метаболизма и кръвообращението. Способността на омега-3 мастни киселини забави процеса на стареене , се предотврати развитието на свързани с възрастта промени. Деронтологистите ги разпознават като един от най-важните компоненти на здравословна диета за един възрастен човек, заедно с витамини и антиоксиданти. положителен ефект допълване киселини и кожата и косата. Силен>

Източници на омега-3

Къде можем да получим омега-3? При нормални обстоятелства, основните източници, в действителност, само две. Това мазна риба израснал в дивите северни морета и ленено масло . За съжаление, това риба в диетата на населението е почти отсъства, и ленено масло не може да служи като пълен и единственият източник на тези липиди, във връзка с наличието на само една алфа-линоленова киселина, в отсъствието на докозахексаноева и ейкозапентанолова киселина. От друга страна, най-благоприятните ефекти на омега-3 защото само DHA и ЕРА, който служи само рибено масло. За да се реши този проблем още омега-3 добавки. Силен> Има две форми на такива добавки. Това е концентрат на омега-3 в течна форма, като антиоксидант и консервант, който често се добавя витамин Е и форма капсула на омега-3, в която липидите са защитени херметично желатинова капсула. Обикновено течна форма е по-достъпни и капсулирани по-добре защитени от вредни фактори на околната среда.

Как да изберем?

Омега-3 се предлага за продажба в широк диапазон. Как да изберем най-добрият добавка, която ви подхожда?

Да започнем с най-Веганците. Ако сте веган или вегетарианец, и искате да омега-3 киселини от растителен произход, по ваш избор -. Веган омега-3

Останалата част трябва да знаете разликата между рибено масло и рибни мазнини. Първият се произвежда от черен дроб на риба, която тялото се натрупва вредни метали и токсични вещества. Ако крайния продукт не е добре лекува, може да останат вредни вещества. Риба също мазнини от риба мускули и, следователно, по-добре да се даде предимство на себе си.

Необходимо е също така да се обърне внимание на размера на съдържанието на добавката на двете най-полезни мастни киселини. Ейкозапентаенова киселина (ЕРА) и докозахексаенова (DHA)

Според препоръките на Американската сърдечна асоциация – Американската асоциация на сърцето – в ден трябва да вземе 250-500 мг EPA и DHA. Затова при избора сравни съдържанието на тези киселини в една доза. Вземи под внимание, че хранителната стойност на храната, която консумират спортна дейност (за спортисти препоръчителната доза при горната граница) и предвид препоръчваните дози, изберете най-подходящата добавка. Антарктически крил масло, например, в една капсула съдържа 60 г ЕРА и 28 г от DHA и ни Омега-3 Plus Elite съдържа натоварваща доза от ЕРА – 530 мг. На нашия сайт за избор на добавки с омега-3: тук ще намерите винаги това, което ви трябва.

Как да се вземат?

Дозировката може да варира в зависимост от целта. За да се осигури основни нужди за метаболитни процеси, достатъчно е да се използват до 500 мг продукт на ден. За намаляване на съсирването на кръвта и предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания дозата се увеличава много. Дневната доза може да се използва веднъж по време на хранене, и може да бъде разделен на няколко метода. Имайте предвид, че когато като прекомерни количества омега-3 може да се развие нежелани реакции под формата на заболявания на стомашно-чревния тракт, ниско кръвно налягане, повишено кървене. Силен> Ако имате тези симптоми, трябва да спрете приема на лекарството и се консултирайте с лекар.

Допълнителният прием на омега-3 е от ключово значение за доброто здраве и активно дълголетие. Въпреки това, преди да се приложи трябва да се консултирате със специалист.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...